Renesse till Amsterdam

Idag har vi åkt till Amsterdam. Det är i Holland och där finns det mycket vatten överallt och i vattnet finns det mycket fåglar. En del har jag aldrig sett och dom är jättekonstiga. Andra har jag sett, men är bara konstiga. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dom, men det är roligt att skrämma dom.

Jag har träffat en schäfer från Västerås, som heter Sixten. Jag försökte busa med honom, men det gick inte – han fattade ingenting. Husse sa att det gör han nog, men han är väluppfostrad. Det är jag också, men jag glömmer bort det när jag blir ivrig. Husse säger att vi ska gå på lydnadskurs när vi kommer hem, bara för att jag inte ska glömma bort att vara väluppfostrad. Nu är jag trött för jag har haft så mycket att göra idag.

IMG_E2155

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s