Westende till Renesse

Jag och min nya kompis, som heter Kompis hade sovmorgon idag. Ibland är det skönt med sovmorgon. Kompis har sovmorgon jämt – hela dagen – han är tråkig, men mysig ändå.

IMG_E2142

Husse hittar på en massa ställen vi ska åka till. Idag hittade han på att vi skulle åka till ett ställe med massor med sand. Där fick jag schnauzerspringa. Det är lika roligt att springa i sand som att springa i snö. Husse skulle ta en bild av mig när jag sprang, men han hann inte med. Jag är för snabb och husse blir yr när jag springer runt honom.

IMG_2144

Sen tittade vi på en båt, som husse sa var ett piratskepp fast jag såg inga pirater. Jag tror husse skojade med mig. Det var nog inget riktigt piratskepp. Hade det kommit pirater hade jag nog morrat åt dom.

IMG_2149

Nu har vi varit ute på regnpromenad, för vi går ut i alla väder. Husse tar på sig en massa kläder och jag är som vanligt. Jag träffade en rolig kompis på promenaden. Han kunde schnauzerbus fast han var en Briard och pratade franska. Det kanske sitter i skägget, för han hade massor med skägg på hela kroppen?

IMG_E2150

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s