Dover till Westende

Idag har vi åkt båt igen och som vanligt fick jag stanna i husbilen. Jag tror att jag måste göra det för att husse är rädd att jag ska ramla av båten. Det gör jag ju inte. Jag blev kompis med poliserna i Dover och hjälpte dom att vakta. Dom tyckte jag är en bra vakthund.

IMG_2135

Husse tog lite bilder av England, så vi kommer ihåg hur det ser ut till nästa gång. Kanske vi åker dit igen. Det beror på om jag springer fint när vi är på utställning.

IMG_2134

Vi åkte sen till Westende i Belgien och här har dom fortfarande inte bestämt sig för vilket språk dom ska prata. Jag försökte prata med min gamle kompis tuppen, men han bara kacklade på. Inte ett vettigt ord, men rolig är han.

IMG_2138

Sen ryckte husse mig i pälsen för nu ska vi till Holland på utställning och springa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s