New Forest, Highcliff och Wittering

Idag har vi varit på ett ställe där det springer omkring lösa hästar och kor överallt. Det gör dom inte hemma. Jag skötte mig bra. Husse tror att han har lärt mig att man inte ska bry sig om hästar, men det har han inte alls. Jag vet det i alla fall eftersom jag är en schnauzer. Jag hittade en massa nya dofter. Det var ljung bland annat sa husse.

Sedan åkte vi till ett ställe där det var jättelångt ner till vattnet och man kunde se nästan till andra sidan där vi kom ifrån. Där köpte husse en konstig hatt, som såg ut att vara för liten. Jag vill inte gå med honom om han ska ha den på sig för folk tittade konstigt.

IMG_2090

Nu är vi i Wittering. Jag var nere vid stranden och det såg jätteroligt ut med vågorna. Jag ville springa ut i vattnet, men det ville inte husse. Jag fick bara smaka på vattnet och det smakade inte som hemma. Så var det en jättestor fågel som flög över en människa och följde efter – jättekonstigt.

IMG_2105

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s