Crufts

Idag har vi varit på Crufts och oj vad mycket hundar och folk det var. Det var massor med fina gråskägg och svarta med för den delen. Vi fick vänta jättelänge på vår tur, men det gjorde ingenting, för det var så många tvåbenta som kom och hälsade på mig och sa att jag är jättesöt. Då ser husse så glad ut. Min kusin och kompis Gibbs var där också och Minna, som jag har sprungit med innan. Gibbs och Minna fräser åt mig ibland, men det gör ingenting. Jag gillar dom i alla fall. Så var Bianca med och jag tycker hon är jättesöt och verkar lika busig som jag är.

Det var jättemycket att titta på. Efter ett tag blev jag trött och somnade. Det är tur att husse har med mitt lilla hus på hjul och vårt stora hus på hjul. Då kan vi sova var som helst när vi blir trötta.

IMG_2048

Så blev det då vår tur till slut och jag sprang jättefint och stod fint, som man ska göra. Det tycker husse om och jag får godis. Domaren, som var en tant klämde och tittade på mig, men hon sa ingenting. Annars brukar dom säga om man är fin. Jag tror i alla fall att hon tyckte jag var fin, för hon tittade läge på mig. Domaren tyckte inte jag var finast, men det gjorde ingenting,. Husse var glad i alla fall. Vi har roligt husse och jag när vi är ute och det är det viktigaste säger han,

Sen var det Minnas tur och hon blev tvåa med en fin rosett. Det tyckte jag var fel, för jag tycker hon är allra finast.

IMG_2055

Jag ville stanna och se hur det gick för Bianca, men husse sa att vi hade långt att köra och hann inte vänta på henne. Jag tror hon blev bäst, för det tycker jag hon är.

Nu ska husse och jag ta semester tills nästa söndag. Då ska vi på utställning i Holland. Det ska bli kul.

En tanke på “Crufts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s