Henlow till Birmingham

Idag har vi tagit det lugnt. Vi började med sovmorgon. Jag fick mysa jättelänge med husse.

IMG_E2016

Sedan åkte vi till ett ställe som heter Milton Keynes. Dit har husse velat åka ända sedan han gick på Teknis. Jag tror husse blev lite besviken. Han tyckte inte det var som han hade tänkt sig. Han sa att det var tur att vi inte bor där och det tycker jag också. Vi fick i alla fall tag i nya diskhanddukar, för dom hade vi glömt hemma och så har dom en skidbacke där – inomhus!

IMG_E2020

Nu vilar jag för i morgon måsta jag vara snygg. Vi skall springa i ringen och då måste man vara pigg. Husse har gjort mig fin idag och jag är jätteduktig när han håller på och klipper och drar i min päls.

IMG_2023

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s