Irrfärder runt Henlow

Idag har vi tagit det lugnt och varit på promenader både i naturen och i stan. På promenaden såg jag en grå ekorre. Dom finns inte hemma – tror jag, har inte sett någon iaf. Så såg vi blommor. Dom ser man inte hemma för snön.

Husse tittar på hus också. Han säger att det är en yrkesskada. Det var jättefina hus. Ett var jättestort. Tänk vad jag kunde sprungit runt om vi hade bott där.

IMG_1986

Vi körde runt och tittade på en massa saker och husse kör på fel sida hela tiden, men det gör alla andra också. Inte nog med det, sen tittade husse på en liten röd bil utan tak. I den satt ratten på fel sida. När husse satte sig i den tänkte jag att vad roligt det skulle vara att åka i den. Det är så mysigt när det blåser i skägget. Men den hade nog inte husse kunnat sova i så vi köpte inte den – synd för husse såg jätteglad ut i den.

IMG_1993

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s