Kolding till Heidenau

 

Idag körde vi först till Flensburg. Husse var borta jättelänge och när han kom tillbaka skramlade det konstigt. Jag tror det var en massa flaskor.

Sen åkte vi till Heidenau. Vi skulle ta in på en fin camping. Det var bara det att man fick inte ha med sig hundar – konstigt va! Det hade husse glömt att kolla. Husse sa att jag var en mycket fin och skötsam hund och då sa dom att det gick bra i alla fall, men husse var noga med att tala om för mig att jag fick inte jaga kaniner eller vakta för mycket. Jag vaktar bara lite. Det är synd att jag måste låta bli kaninerna. Det finns jättemycket kaninbajs här och mycket mullvadshögar. Dom har jag kissat på allihopa.

Jag var hungrig, men husse sa att det var för tidigt för mat

Sedan gick han på restaurang och när han kom hem hade han kött till mig i en påse. Han är ganska bra min husse ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s