Åkarp till Kolding

Vi blev tvungna att åka till en verkstad idag, för vår husbil sa att den ville ha ny olja. Jag fick följa med till Peugeot i Malmö och träffade många trevliga människor, som tyckte jag var glad och söt….och det är jag ju. Jag hjälpte dom vakta alla fina bilarna.

Sedan åkte vi till utlandet. Husse säger att vi måste åka genom en massa utland innan vi kommer till Crufts. Vi åkte över tre jättehöga broar och snöade gjorde det. Danskarna…..dom kallas så dom som bor här, har nog inga snöplogar för dom var galna med att sprida ut salt. Det gick knappt att se ut genom framrutan för allt salt.

Nu är vi i en liten dansk stad som heter Kolding. Här har vi varit tidigare, när jag fick mitt tyska juniorcert, vad nu det är för något. Man kan i alla fall inte äta det, men husse blev glad. Nu tar jag en lur. Det är jobbigt att vakta och resa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s